4.3.13

04032013

Lootsin, et see talvine gripilaine läheb minust mõõda, aga näe ikka jäin talle ette ja olengi viimased paar päeva haige olnud. Õnneks nüüd peale teede joomist, tablettide söömist hakkab vaikselt paremaks minema :)

Kuna vahepeal pole eriti asjalikke postitusi tulnud ja hetkel on ka pea täitsa tühi siis mõtlesin, et räägin mõne sõnaga oma poest. Viimased paar nädalat on suhteliselt iga päev tulnud mõni pakk ja iga hommikune küsimus emaga on, et mitu pakki siis täna tuleb :D Asjad on juba peaaegu kõik kohal (10 pakki peaks veel tulema kui ma ei eksi) ja siis saabki hakata neid pildistama :) Super excited!!
Tõnis on teinud sõjaväe asjade kõrvalt õhtuti mulle poodi + tegelenud ka teiste blogiga seotud asjadega. Isegi sõjaväes pole tal rahu :D aga kui aus olla siis ma ei kujutaks isegi ette mida ma teeks kui mul teda poleks. I would be so lost ja pooled asjad jääks tegemata... 


Muideks, tegin ka mõned pildid, et anda teile aimu mida varsti müüki võib oodata :)
Enne kui ma nüüd lähen ja poen teki alla ning hakkan Top Gear'i vaatama küsin, et kas keegi minu blogi lugejatest ka moeP.A.R.K.ile läheb? :)

14 comments:

 1. Suurepärane, loodan, et paned needid kiirelt müüki, sest mul oleks neid hädasti vaja. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Panen need vist eraldi ja varem müüki. Mul tulid täna teised ka ära :D

   Delete
 2. Replies
  1. Cant wait, et saaks näha su kollektsiooni :)

   Delete
  2. See on midagi koledat :D

   Delete
 3. Mina lähen moeP.A.R.K-le, nii töö kui lõbu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Su kommentaari peale tuli kohe see " käib töö ja vile koos... " laul meelde :D

   Delete
  2. Mariliis, ma olen veendunud, et nii see ongi ;) http://www.ilusalv.ee

   Delete
 4. Muidugi minek!! ;) Esindan saarlasi, ehk siis Teele Koeli hehe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis kindlasti näeb seal :)
   Ma lähen näitan oma pekke Janela kollektsioonis :D

   Delete
 5. Teine on kindlasti see kurikuulus glittervarrukatega parka :D Ootan huviga, et millega siis tegu on :) Piltidel tundub kõik põnev.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaaa on see kurikuulus parka, mis pildi peal nägi hoopis teistsugune välja kui päriselus :D (vähemalt seal lehel, kus mina tellisin :D )

   Delete
 6. Loving the textures!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete